Café Vianen is een plek waar gegeten en gedronken kan worden. Je kan je keuze maken van een menukaart die geregeld wisselt. Je zal geholpen worden met de juiste kennis door een kenner van de gerechten en dranken die op de menukaart staan. Je kan ook kiezen voor verschillende koppen koffie en een vers belegd broodje. Je kan er rustig werken of een goed gesprek houden met een collega, vriend of vriendin. Je zit er in een informele, warme sfeer waardoor je, je snel thuis voelt en er ook goed even tot rust kan komen. De inrichting is er op ingesteld om deze sfeer te bewerkstelligen. 

Seizoensgebonden gerechten

Café Vianen heeft een menu dat door het jaar heen veranderd. Er zijn veel gerechten en dus ook de producten die hier voor nodig zijn die seizoensgebonden zijn. Zo groeien bepaalde groentes enkel in de zomer en sommige producten groeien alleen of veel beter in de zomer. Doordat het aanbod per seizoen veranderd, verandert de menukaart ook. Bovendien zullen gerechten ook aangepast worden op het weer in het seizoen. Denk aan een erwtensoep in een koude winter of een frisse salade die je verkoeld houdt op een warme zomerdag. De producten zijn dan ook bij dit soort gerechten vers en vaak lokaal wat een positieve invloed heeft op het klimaat.

Centrale ontmoetingsplek

Café Vianen kan je dus kiezen uit lekker eten en drinken. Je kan er ook bijpraten met mensen. Als je lang niet hebt afgesproken met een vriend, vriendin of familielid bijvoorbeeld. Je kan ook moeten overleggen voor werk en willen lunchen. Je kan dus ook mensen ontmoeten voor een goed gesprek of een informeel werkoverleg onder het genot van een kopje koffie en een rijkelijk belegd broodje. Door de informele, warme sfeer is het uiterst geschikt om een goed gesprek te voeren en door een centrale ligging kan je makkelijk samenkomen zonder te lang te hoeven reizen. Het maakt niet uit of je met de auto, fiets of het openbaar vervoer gaat. 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *