Geen zin om te koken of zoveel haast dat het er niet van komt? Bestel eten in Weert! Heerlijke hamburgers en allerlei andere burgers, verse belegde broodjes en natuurlijk een drankje erbij. Een broodje, een burger of koffie met gebak tijdens het wachten op de trein kan natuurlijk ook. Gezellig in Amerikaanse stijl genieten van de lekkerste snacks, de beste burgers en de meest verse belegde broodjes. Niet alleen de specialiteit, de burgers, staan op het menu, ook friet, kroket en een broodje gehaktbal zijn verkrijgbaar.

Amerikaanse stijl

Locomotion Diner is een lunchroom en hamburgerrestaurant. De inrichting is helemaal in Amerikaanse stijl. Niet zo raar misschien voor een hamburgerrestaurant. Maar in dit geval is de Amerikaanse stijl heel ver doorgevoerd. Rood is de overheersende kleur. Je waant je in de Verenigde Staten van de jaren vijftig in de vorige eeuw. Ook de muziek, uit de jukebox natuurlijk, past er helemaal bij. Niet alleen de hamburgers en andere burgers zijn “American Style”. Ook bij de belegde broodjes komt de Amerikaanse stijl weer terug met namen als Mexicano Chili en Mexicano BBQ. Eten bestellen in Weert doe je dus het leukst en het lekkerst bij dit hamburgerrestaurant met de lekkerste hamburgers in de wijde omgeving.

Specialiteiten

Van een hamburgerrestaurant mag je verwachten dat hamburgers de specialiteit zijn. Dat is het geval! De lekkerste hamburgers van het beste rundvlees, de beste kwaliteit van de regio Eindhoven. De hamburger wordt gebakken waar je bij staat, verser kan niet. De hamburger kan worden versierd met verschillende sauzen en de broodjes zijn vers en lekker. Verder biedt het menu nog verschillende andere burgers: cheeseburgers, chickenburgers en zelf een truffelburger. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant: de vegan burger. En over de prijzen kun je niet klagen, voor elke beurs betaalbaar!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *