Als kind was het een feest als je vroeger van je ouders bij een frietwagen een puntzakje patat kreeg. Een lekkere lik mayonaise erop en je voelde je de koning te rijk. Tegenwoordig is er voor de beleving van een frietje minder aandacht maar iedereen vindt het nog steeds lekker en gemakkelijk om een patatje te eten. Daarom is het goed om een frietwagen op locatie eens onder de aandacht te brengen. De belevenis van vroeger gewoon op de locatie die jij wilt. De frietwagen als moderne foodtruck.

Waarvoor

Of je nu een personeelsfeestje hebt ter afsluiting van een bepaald project, of je hebt een familie-uitje er zijn genoeg redenen te bedenken wanneer het leuk is en een extra stukje service aan je personeel of voor je familie om een frietwagen op locatie te laten komen. Voor een vast bedrag per persoon maak je de beleving extra compleet. Hoe leuk is het niet om samen met je collega’s of je familie een patatje te eten uit een ouderwetse puntzak met een snack naar keuze erbij zodat er voor iedereen voldoende keus is om lekker te genieten van dit feestelijke gebeuren.

Voordelen

Het grootste voordeel is wel dat als je een frietwagen op locatie laat komen, je niet meer hoeft na te denken en geen tijd meer hoeft te besteden aan het eten van je bedrijfsfeest of je familiebijeenkomst. In plaats van druk bezig zijn kan je zelf ook genieten van het feest. Als tweede is het zo dat het afval meegenomen wordt door de eigenaar van de frietwagen. Het scheelt toch ook na afloop een hoop tijd. Het derde voordeel is dat tegenwoordig de patat uit een frietwagen van een goede kwaliteit is. Regelmatig wordt het bakvet vervangen zodat de patat lekker smaakt, de snack van goede kwaliteit is en dat je als organisator en de bedenker van het idee om een frietwagen op locatie uit te nodigen de complimenten krijgt voor het goede idee.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *