Psychedelische drugs worden door veel jongeren en ook oudere mensen gebruikt. Er zijn verschillende redenen waarom mensen een magic truffel eten. Zo is het voor sommigen gewoon om een keer uit te proberen en kan het voor anderen een dieper liggende betekenis hebben. Je kan magic truffels thuis doen met je vrienden, maar je ook een magic truffel eten onder begeleiding van een professional. Wil jij ook een keer een magic truffel nemen in Den Haag? Lees dan verder naar de effecten en bijwerkingen ervan.

Euforie

Door het eten van magic truffels kunnen er veel blije gevoelens ontstaan in je lichaam. Dit gebeurt niet bij iedereen, maar is zeker een veel voorkomend effect. Zo ervaar je vaak veel tevredenheid en positieve gedachten en zie je de wereld om je heen in mooie kleuren en vormen. Deze positieve effecten gelden niet voor iedereen. Door te veel truffels te nemen, de truffels in een verkeerde omgeving te nemen of te sterke truffels te nemen kunnen er ook hele vervelende gevoelens ontstaan.

Hallucinaties

Tijdens een trip kan je ook gaan hallucineren. Het kan zijn dat je patronen gaat zien die je normaal niet ziet of dat je aura’s om mensen heen gaat zien in allerlei kleuren. Het kan ook voorkomen dat je veel hevigere hallucinaties krijgt, die misschien een beetje eng kunnen zijn. Het is hierbij vooral belangrijk je er van bewust te blijven dat de hallucinaties enkel ontstaan door de drug en je er aan over te geven. Hoe meer je tegen de hallucinaties vecht, hoe enger ze kunnen worden.

Nieuwe verbindingen

Door magic truffels kunnen er nieuwe verbindingen in je hersenen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat je op een andere manier naar het leven gaat kijken en er mogelijkheden in je hersenen ontstaan die je eerder nooit gezien had. Zo kunnen er tijdens een trip veel heldere inzichten ontstaan. Het kan ook zijn dat je hele bizarre dingen gaat bedenken in je hoofd en de logica van dingen die normaal logisch zijn niet meer inziet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *