Voor veel gevarieerde, verse producten ben je bij banketbakkerij Rotterdam aan het juiste adres. Alle producten worden hier dagelijks vers gemaakt, met de meest pure ingrediënten. Van heerlijke Engelse scones, tot chocolate chip cookies, verschillende soorten taartjes en ambachtelijke broden.  De heerlijke geur komt je alleen al bij het idee tegemoet, maar wacht maar tot je de bakkerij binnenloopt. Doordat de bakker niet gebruik maakt van geur-, kleur- of smaakstoffen zijn alle smaken puur, vol en precies zoals jij het lekker vindt. Niet alleen gezonder, maar ook eerlijker.

De heerlijke Britse keuken

De banketbakkerij in Rotterdam vindt haar inspiratie voornamelijk in de Britse keuken. Dat betekent niet alleen dat je terecht kan voor een heerlijk Brits ontbijt met sausage & beans, maar je kan je ook laten verrassen door de recepten die je misschien nog niet kende van de Britten! Het komt dan ook vaak voor dat klanten niet weten wat ze moeten kiezen, en daar hebben wij een oplossing voor. Jij kan samen met jouw geliefde, vriendinnen, of gezellig met jouw ouders een heerlijke Britse high-tea bestellen. Hierbij krijg je van alles wat om te proeven: van zoete scones, tot hartige broodjes. Perfect voor de echte twijfelkont die uren naar de menukaart kan blijven staren. Laat je lekker verrassen! Wellicht zit er zó iets lekkers bij, dat je dat nog stiekem mee naar huis neemt.

Een duurzame bakkerij

Omdat duurzaamheid van groot belang is vandaag de dag, probeert banketbakkerij Rotterdam haar steentje bij te dragen. Daarom hoef jij bijvoorbeeld niet in te zitten over onnodig plastic gebruik, want de bakkers maken zo min mogelijk gebruik van plastic en zo veel mogelijk gebruik van recyclebaar materiaal. Mocht er nou wel gebruik worden gemaakt van plastic, dan gaat dit om recyclebare bakvormen bijvoorbeeld. Wil jij zelf ook nog een extra steentje bijdragen aan duurzaamheid? Neem dan je eigen drinkbeker mee! Hiervoor krijg je ook nog eens 50 cent korting op jouw bestelling.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.